Termék megrendelés, vásárlás

line

 

Kérjük, hogy az alábbi megrendelő űrlap mezőit hiánytalanul töltse ki, hogy a megadott adatok alapján elküldhessük Önnek a kiválasztott szoftver terméket!


Megvásárolni kívánt termék
Termék neve e-ÉpítésiNapló "Szaki" - Elektronikus Építési Napló
Egységár 39 000,- Ft
Mennyiség * db
Kuponkód beváltása1
1 - Jelölje meg ha rendelkezik kuponkóddal, és adja meg a kuponkódot az alább megjelenő mezőbe.
Kuponkód
Egy éves terméktámogatás
Program átadása CD lemezen
Egy éves felhasználói támogatás
 

Megrendelő adatai
Név *
Cégnév
Irányítószám *
Település *
Utca, házszám *
Telefon *
E-mail*

Felhasználó adatai             azonos a megrendelővel

Amennyiben a felhasználó adata eltér a megrendelő adataitól, akkor kattintson a fenti "azonos a megrendelővel" opcióra, amivel megszünteti a kijelölést, és kitöltheti az adatokat.

Amennyiben a felhasználó adata azonos a megrendelő adatával, akkor kattintson a fenti "azonos a megrendelővel" opcióra és jelölje azt ki.


Név *
Cégnév
Irányítószám *
Település *
Utca, házszám *
Telefon *
E-mail1 *
Jelszó2 *
Jelszó megerősítése *
1 - az itt megadott e-mail cím egyben a felhasználó neve is lesz a weboldalra való belépéshez
2 - a jelszó csak kis- és nagybetűket, számokat, kötőjelet, pontot, vesszőt, pontosvesszőt, kettőspontot, felkiáltójelet, összeadásjelet, csillagot, kerek nyitó- és lezárójelet, dollárjelet, & jelet, kukacot, kettőskeresztet és paragrafusjelet tartalmazhat. Minimum 6 és maximum 12 karakterből állhat.

Számlafizető adatai             azonos a megrendelővel

Amennyiben a számlázási adatok eltérnek a megrendelő adataitól, akkor kattintson a fenti "azonos a megrendelővel" opcióra, amivel megszünteti a kijelölést, és kitöltheti az adatokat.

Amennyiben a számlázási adatok azonosak a megrendelő adataival, akkor kattintson a fenti "azonos a megrendelővel" opcióra és jelölje azt ki.


Számlafizető neve *
Irányítószám *
Település *
Utca, házszám *

Számlaküldési adatok         azonos a számlafizetővel

Amennyiben a postázási adatok eltérnek a számlafizető adataitól, akkor kattintson a fenti "azonos a számlafizetővel" opcióra, amivel megszünteti a kijelölést, és kitöltheti az adatokat.

Amennyiben a postázási adatok azonosak a számlafizető adataival, akkor kattintson a fenti "azonos a megrendelővel" opcióra és jelölje azt ki.


Postázási név *
Irányítószám *
Település *
Utca, házszám *

Média postázási adatok         azonos a felhasználói adatokkal

Amennyiben a postázási adatok eltérnek a felhasználó adataitól, akkor kattintson a fenti "azonos a felhasználói adatokkal" opcióra, amivel megszünteti a kijelölést, és kitöltheti az adatokat.

Amennyiben a postázási adatok azonosak a felhasználó adataival, akkor kattintson a fenti "azonos a felhasználói adatokkal" opcióra és jelölje azt ki.


Postázási név *
Irányítószám *
Település *
Utca, házszám *
Megértettem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat. *
* - kötelező mezők

Vásárlás menete


 1. Töltse ki a megrendeléshez a kért adatokat.

 2. A beérkezett megrendelését visszaigazoljuk, mely tartalmazza a program letöltéséhez és a számla fizetéshez szükséges adatokat. Amennyiben CD adathordozón rendelte meg a programot, úgy azt a 4-es pont alapján bocsátjuk az a rendelkezésére.

 3. A megrendelése alapján kiállítjuk a számlát, melyet két munkanapon belül postázunk a számlafizető részére.

 4. Amennyiben a számla kiegyenlítésre került,

  1. postázzuk a cd-t, ha ezt a verziót választotta megrendeléskor.

  2. az alább ismertetett licencelési folyamat alapján megkapja a licence kulcsot.


Licencelés menete


 1. A megrendelés beérkezését követően Ön letöltheti honlapunkról a telepítő programot.

 2. Annak segítségével a számítógépére telepítheti a megrendelt programot. A program telepítéséhez egyszerűen kövesse a telepítő programban megadott instrukciókat. A telepítő varázsló végigvezeti Önt minden szükséges lépésen.

 3. A telepítést követően a program első indításakor a rendszer kérni fogja Öntől azokat az adatokat, melyek a program licence kiadásához szükségesek. Amennyiben ezeket megadta, kérjük, küldje el nekünk a regisztráláshoz az adatokat. Ezen adatokat a program előkészíti Önnek, és csak a felkínált lehetőségek közül válassza ki, hogy közvetlenül e-mailben, vagy kimásolva vágólapra más módon juttatja el azt részünkre (akár web alapú levelező programba beillesztve).

 4. Amennyiben a regisztrációval az adatok alapján sikeresen azonosításra került a rendszerünkben, megküldjük Önnek a licence kulcsot. (A licence kulcsot abban az esetben bocsátjuk a rendelkezésére, amennyiben a szoftver díja kiegyenlítésre került a számlafizető által.)

 5. Mindaddig, amíg nem kerül megadásra a licence kulcs, a program úgynevezett demó verzióban működik. Amennyiben a licence kulcsot rögzítette a programban, az teljes funkcionalitásában az Ön rendelkezésére fog állni.