TERMÉKEINK


Termékpalettánkon megtalálhatóak az ún. „dobozos” termékek, melyekkel speciális szakmai programokat kínálunk az építőipari és a földmérési szakma számára. Ezek a szoftverek egyediek a piacon, egyedülálló módon támogatják a fenti iparágak munkáját azzal, hogy a szakmai munka dokumentációinak elkészítését elektronikus úton teszik lehetővé segítve a törvényi előírásoknak való megfelelést és a hatékonyabb, gyorsabb munkát.


e-naplo logo

   e-ÉpítésiNapló - Elektronikus építési napló

A program építőiparban tevékenykedő cégek munkáját támogatja. Az elektronikus építési naplóval biztosítható, hogy a jogszabályi előírásoknak maximálisan megfelelő, rendezett, szép kivitelű (olvasható) építési napló készüljön, mely támogatja a hatékonyabb, gyorsabb munkavégzést.Survey Report logo

   SURVEY REPORT - Mérési jegyzőkönyv készítő program

A program földmérési és térképészeti tevékenységet folytatók munkájának támogatására készült. A valósidejű méréssel előállított rw5 formátumú észlelési állományból gyorsan, egyszerűen, szép kivitelű mérési jegyzőkönyv készíthető.

Ajánlatkérés  

A gyors kapcsolatfelvétel érdekében kérjük, töltse ki alábbi űrlapunkat! A sikeres rögzítést követően munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.


Név *
Telefon
E-mail *

Üzenet *
* - kötelező mezők