Letölthető alkalmazások
Az alábbi oldalon letöltheti és kipróbálhatja termékeink ún. bemutató (demó) változatait
 
      Kövessen minket:                   

  Letöltés és kipróbálás


TÁJÉKOZTATÁS

Felhívjuk figyelmét, hogy termékeink demó verzióinak funkcionalitása nem teljesen egyenértékű az éles verziókkal! Általában a mentés és nyomtatás funkciók korlátozva vannak, azonban minden olyan más funkció, amely alkalmas a program működésének megismeréséhez korlátozások nélkül elérhető. A demó verzióban tájékoztató ablakok jelzik az egyes funkciók demó és éles verzió közötti különbségét. Mivel a demó verziók kipróbálási célt szolgálnak, ezért ezekben üzleti adatok nyilvántartása nem javasolt.


LETÖLTÉSI REGISZTRÁCIÓ

Az alábbi regisztrációval hozzáférést biztosíthat magának az Ön által kiválasztott program ún. bemutató (demó) verziójához. Ez lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy megtekinthesse a program felületének felhasználói élményét, illetve a program működésének hasznosságát.

Ehhez csupán az alábbi űrlap kitöltése szükséges. Kérjük, (amennyiben több program jelenik meg a listában) válassza ki a letölteni kívánt programot, majd a *-al jelzett kötelező mezőket hiánytalanul adja meg. Különösen ügyeljen az e-mail cím pontos megadására, mivel a program használatához szükséges egyedi regisztrációs kódot ezen e-mail címre fogjuk elküldeni Önnek. Az adatok megadását követően nyomja meg az oldal alján található Küldés gombot, ezt követően rendelkezésére bocsájtjuk a demo verzió elérhetőségét.


Rendelkezésre álló programok:

   e-ÉpítésiNapló - Elektronikus Építési Napló demó  V1.0  


Név *
Cégnév
Irányítószám *
Település *
Utca, házszám *
Telefon *
E-mail *
Hol hallott a programról? *
Forrás megnevezése
 
Kiegészítő kérdések e-ÉpítésiNapló esetén:
Milyen tevékenységi szempontból érdekli Önt vagy vállalkozását/cégét az e-ÉpitésiNapló program? *
 
Egyéb
Mi az ami leginkább foglalkoztatja Önt az elektronikus építési napló kapcsán? *
 
Egyéb
Megértettem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat. *
* - kötelező mezők

 

Megrendelés

Reméljük, hogy a próba során meggyőződik arról, hogy termékeink valódi támogatást és megtakarítást nyújtanak az Ön részére és hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.


Amennyiben az általunk kínált program elnyerte tetszését egyszerűen meg is rendelheti, melyhez kattintson az alábbi Megvásárolom gombra.Segítségnyújtás, információ

Ha bármilyen kérdése merülne fel a termékeinkkel vagy azok használatával, esetleg a megvásárlással kapcsolatosan, kérem keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken!


Általános kérdések esetén:

  • info [kukac] netaid [pont] hu

Kereskedelmi kérdések esetén:

  • ertekesites [kukac] netaid [pont] hu

Telefonon:

  • +36-30-62-32-822